Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst via internet

3 mei 2020|10:00

Voorganger: Ds. Frans Ort

De lezingen zijn uit: Exodus 17:8-16
en uit Lucas 24:13-35

Ook deze dienst is via www.kerkdienstgemist.nl te volgen.

Collectes:

Voor de Protestantse Gemeente Velp is deze zondag een collecte voor de Diaconie met als doel: Nigeria: Traumahulp voor slachtoffers Boko Haram. Op 5 mei vieren wij uitbundig dat we 75 jaar geleden bevrijd werden. Het is waardevol om dit te doen maar niet vanzelfsprekend.
In Noord-Nigeria lijden mensen zwaar onder de terreur van Boko Haram. Onder hen kinderen die de meest verschrikkelijke gruweldaden hebben gezien.
KiA heeft samen met de lokale organisatie een programma voor traumaverwerking opgezet. Zo’n honderd kinderen krijgen intensieve begeleiding. Ze leren te praten over hun ervaringen en krijgen hulp om hun leven voort te zetten.

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie van Velp:
NL50RABO 0369771788, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp. en dan o.v.v. datum en naam collectedoel.

De Protestantse Gemeente Rozendaal vraagt uw bijdrage voor: “Kerken staan wereldwijd op tegen corona”
Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen. Ook op plekken waar nauwelijks zorg is. Een ramp van ongekende omvang dreigt te ontstaan in veel landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lokale kerken staan op om erger te voorkomen. Bijvoorbeeld door voorlichting te geven en zo te voorkomen dat er verdere besmetting plaatsvindt. Of door medische hulp te bieden aan mensen die daar anders geen toegang tot hebben. Steeds meer organisaties en kerken vragen Kerk in Actie om hen hierbij te ondersteunen. Wij kunnen dat niet zonder u! Vandaag collecteren we voor al die kerken die opstaan tegen corona. Kom ook in actie, door te bidden en gul te geven in de collecte. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer:
 NL16 INGB 0000 933 939 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Rozendaal o.v.v. datum en naam collectedoel
Of:
U kunt uw bijdrage ook overmaken op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. “Wereldwijd strijden tegen corona” of online via kerkinactie.nl/noodhulpcorona

Gegevens

Datum:
3 mei 2020
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT