Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ochtenddienst

22 december|10:00

Voorganger: Ds. E. van der Kaaij 

We lezen Mattheüs 1:18-25 De tijd van toegenomen verwachting van de komst komt tot een climax. In het evangelie raakt Maria in verwachting. Een ongemakkelijke waarheid, want haar aanstaande man weet van niets. Maria weet het beter, maar wat zij weet is niet te begrijpen. De ratio moet opzij om de waarheid te verstaan. In het project ‘Geef licht’ krijgt Jozef groen licht om met Maria in zee te gaan.
Ds. E. van der Kaai.

Collectes:
1. Diaconie/ Schuldhulpmaatje
2. Kerk/ Onderhoud orgels
3. Diaconie/ Pauluskerk

1e collecte Stichting SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal

SchuldHulpMaatjes zijn vrijwilligers die mensen met financiële problemen helpen om weer grip op de knip te krijgen. Op dit moment zijn 2 coördinatoren en 11 Maatjes actief in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Dit jaar zijn al tientallen mensen geholpen naar een schuldenvrij leven. Vrijwilligers worden niet betaald maar er zijn wel kosten voor opleiding en kosten voor de landelijke vereniging. Graag rekenen wij op uw financiële ondersteuning!
Seia Moet-Boekema, secretaris

3e collecte Stichting Diaconaal Centrum Pauluskerk
in Rotterdam. Deze heeft ten doel, om vanuit het Evangelie van Jezus Christus een-grootstedelijke kerkelijke voorziening te onderhouden waar kwetsbare groepen uit de stedelijke samenleving (en ook daarbuiten) hun huis vinden.

Gegevens

Datum:
22 december
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps