Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ochtenddienst

1 september 2019|10:00

Voorganger: Ds. K.A.E. de Waard 

We lezen Lukas 14,1-14. De ander gebruiken om er zelf beter van te worden is niet meer weg te denken in een wereld van Facebook en Linked-in. We noemen dit netwerken. Dus moet je gezien worden en contact maken met voor jouw toekomst belangrijke mensen.
Jezus heeft daar zijn eigen idee over.
Ds. K.A.E. de Waard

Schrijfactie Amnesty International

De Amerikaan Scott Warren werd in januari 2018 opgepakt voor het bieden van humanitaire hulp aan twee migranten zonder papieren. Hij gaf hen water toen ze via de woestijn Verenigde Staten binnen wilden. In november wordt zijn rechtszaak hervat waarbij hij 10 jaar celstraf kan krijgen. De petitielijsten en meer informatie vindt u bij de schrijftafels en in het Rondeel.

Collectes:
1. Diaconie/ kerk in Actie
2. Kerk/ Koffie en thee na de dienst
3. Kerk/ Kerkproeverij

1e collecte: Centraal Afrikaanse Republiek, noodhulp

Van de 4,6 miljoen inwoners is meer dan de helft christen. Het is een van de armste landen ter wereld.
Honderdduizenden zijn op de vlucht vanwege een burgeroorlog. Zo’n 2,9 miljoen mensen hebben hulp nodig, waarvan 1,6 miljoen zeer dringend! Kerk in Actie verleent noodhulp via ACT Alliance. Er is geld nodig voor voedsel, landbouw (zaden en ploegen), sanitaire voorzieningen (drinkwater en wc’s) en vredesopbouw.
Deze ‘vergeten’ groep mensen heeft onze steun hard nodig! Bankrekening NL89 ABNA 0457457457 t.n.v.
Kerk in Actie te Utrecht o.v.v. projectnummer N00600/CAR.

3e collecte Kerkproeverij, een initiatief van de Raad van Kerken waar de Protestantse Kerk volop aan meedoet: een zondag per jaar waarop gemeenteleden heel gericht buren, vrienden, kennissen, collega’s uitnodigen om eens een kerkdienst bij te wonen. Om eens te ‘proeven’ aan de kerk. Deze zondag wordt landelijk ondersteund met een website en materialen. Met de opbrengst van deze collecte maakt u deze ondersteuning mog

Amnesty International Schrijfactie


De Amerikaan Scott Warren werd in januari 2018 opgepakt voor het bieden van humanitaire hulp aan twee migranten zonder papieren. Hij gaf hen water toen ze via de woestijn Verenigde Staten binnen wilden. In november wordt zijn rechtszaak hervat waarbij hij 10 jaar celstraf kan krijgen. De petitielijsten en meer informatie vindt u bij de schrijftafels en in het Rondeel.
Menno Dubbeldam

Gegevens

Datum:
1 september 2019
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps