Het thema van de startzondag is ‘een goed verhaal’ Een thema dat we ook na de dienst kleur willen geven. Allereerst bij de koffietafel. Wij willen u vragen een taart mee te nemen of een koek of koekjes waar voor u een verhaal mee verbonden is. Schrijf dat verhaal op een briefje en leg het naast de taart of koek.

Na de koffietafel is er een drietal activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Voor jong en oud is er een bijbelse ‘escaperoom’ met de titel ‘Petrus in de gevangenis’. Bij een escaperoom moeten teams door middel van puzzels en spelletjes ontsnappen uit een ruimte. Verder kun je met elkaar het kaartspel ‘een goed verhaal’ spelen, ook zeer geschikt voor jong en oud. En tenslotte is er voor wie de verstilling en de verinnerlijking zoekt een workshop meditatie. Na een half uur kunnen we van activiteit wisselen.

In de middag is er voor de jeugd en de echte actievelingen de mogelijkheid om mee te gaan naar het boomklimpark in Apeldoorn. We vertrekken rond 13.00uur naar Apeldoorn. Rond 17.00uur eten we ergens een pannenkoek en zijn dan rond 19.00uur weer thuis.
Ben je tussen 8 en 80 jaar, meld je dan aan en laat je uitdagen om als tarzan door de bomen te vliegen.
Aanmelden: knd@pknvelp.nl

In de dienst zelf zal afscheid genomen worden van de kinderen die de kindernevendienst verlaten. Zij worden overgedragen aan de tienerkerk en daar hartelijk welkom geheten.

Programma:

  • van 10.00 tot 11.00 de startdienst
  • van 11.00 tot 11.30  koffie drinken met lekkernijen met een verhaal
  • van 11.30 tot 12.30  bijbelse escaperoom, kaartspel en/of meditatie

–      13.30 uur boomklimmen: voor wie mee wil naar het boomklimpark. We vertrekken om 13.30 vanuit de kerk. Voor lunch wordt gezorgd.

Taart of koek aanmelden bij Tiny Richter email scriba@pknvelp.nl