Seniorenmiddagen

Drie keer per jaar houdt de Protestantse Gemeente Velp een gezellige seniorenmiddag. Zo’n tien dagen vóór Kerst en vóór Pasen, en midden in de zomer.

Kerstmiddag:

Kerstmiddag (9) Kerstmiddag (12) Kerstmiddag (13)

Paasmiddag:

000_0008 100_1321

Programma

Om deze seniorenmiddagen gezellig met elkaar te kunnen vieren, hebben wij de stoelen in de kerk rondom tafels geplaatst. Op die manier kunnen wij samen veel zingen, luisteren naar een meditatie en een verhaal en volop genieten van elkaars gezelschap en lekkernijen.

Voor wie?

Vanaf de leeftijd van 80 jaar krijgt u een uitnodiging voor deze middag en de middag wordt aangekondigd in Lef!. U kunt zich aanmelden en aangegeven als u vervoer nodig heeft. U hoeft uw rollator niet  mee te nemen, die zijn bij de ingang van de kerk beschikbaar.

Helpende handen

De seniorenmiddagen worden georganiseerd vanuit de Taakgroep Pastoraat. Janny Zweers en Renate Grimm organiseren de kerst- en paasmiddagen namens deze taakgroep. Verder zijn er altijd vele helpende handen nodig. Er is een lijst van mensen die al eerder betrokken zijn geweest voor hand- en spandiensten of als chauffeur. Maar er kunnen altijd nieuwe helpende handen bij.

Als u wilt meedenken of meehelpen of als chauffeur van dienst wilt zijn bij een van de seniorenmiddagen, stuur dan een mailtje naar: Marja Rutten (marjars@hotmail.com) of Janny Zweers (h.zweers7@upcmail.nl).