AutoDienst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gemeenteleden die niet op eigen gelegenheid naar de zondagochtenddienst kunnen komen, nodigen wij uit gebruik te maken van de AutoDienst PKN Velp. U wordt dan thuis opgehaald door één van onze vrijwillige chauffeurs. Na de kerkdienst brengt hij of zij u ook weer veilig thuis. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Een rollator meenemen hoeft niet; verschillende exemplaren zijn bij de ingang van de Grote Kerk beschikbaar.

Aanmelden

Kent u iemand die wij een groot plezier kunnen doen met de AutoDienst of wilt u er zelf gebruik van maken? Neem dan contact op met Erik Blomjous Tel: 0263638286 en Mobiel: 0641831183 Hij coördineert de AutoDienst en brengt passagiers en de verschillende vrijwillige chauffeurs met elkaar in contact.

Kan ik meedoen met de AutoDienst?

Vrijwillige chauffeurs zijn altijd welkom. U kunt aangeven hoeveel passagiers u kunt halen en brengen. Wij plaatsen u na kennismaking in een rooster waarbij u eens in de twee maanden dienst heeft. Passagiers en chauffeurs stemmen zelf wekelijks telefonisch af. Uw voordeel: chauffeurs van de Autodienst mogen parkeren op de gereserveerde plaatsen vlakbij de ingang.

Wilt u deze vrijwillige taak op u nemen? Belt u dan met Erik Blomjous: Tel: 0263638286 en Mobiel: 0641831183.